Utmanad igen...

...trodde jag skulle slippa denna gången, men icke... =OD Zarah lyckades få med mej på slutet.

1) Vad är klockan? 15.14
2) Ditt namn som det står på födelseattesten: Finns såna i Sverige? Sara Johanna Rönér
3) Smeknamn: har tidigare svarat nej, så nu har jag börjat få gulliga smeknamn av mina goa vänner... =OD
4) Piercings: Bara i öronen, och de är aldrig i bruk, eftersom jag fick sånt skav/ont när jag somnade på Magnus arm och jag inte orkar fjöttla och plocka i och ur örhängen varje morgon och kväll. Så det är avskaffat och endast i bruk vid festliga tillfällen (=knallröda nyväckta örsnibbar med snygga örhängen *ASG*).
5) Ögonfärg: Blå
6) Födelseplats: Helsingborg
7) Favoritmat: Min hemlagade lasagne och Magnus rådjursbiffar
8) Ditt lyckligaste minne? På udden i solnedgången...
9) Någonsin tapetserat något med toalettpapper? nix
10) Älskat någon så mycket att du börjat gråta? Jadå, ofta... En katt är ganska utsatt för sådana attacker, och karlskloken jag bor med kan råka ut han också...
11) Varit med i en bilolycka? Njae, krockade en gång när jag var liten - har berättat om både det och helikopterstörtning i en annan utmaning *pekar neråt*. Inget allvarligt för egen del.
12) Krutonger eller baconbitar? Bacon! Salt-tok!!
13) Favoritdag på veckan: Lördag
14) Favoritrestaurang: Här i stan (Karlskrona) blir det oftast Montmartre. Både pizza och "finmat", mysig miljö och trevlig personal. I Helsingborg gillade jag gamla Teaterkatten och deras söndagsplanka och gamla Anna Kock innan "Anna" tragiskt gick bort. Hon var restaurangens atmosfär liksom...
15) Favoritblomma: Vild: Humleblomster, "Tam" - nejlikor - dom står så länge och doftar så gott. En underskattad blomma. Sedan gillar jag tulpaner nu på våren!!
16) Favoritsport: Älskar alla artisktiska sporter, gymnastik, konståkning m.fl. Kollar gärna herrarnas landslagshandboll, men är inte tillräckligt engagerad för att följa serier och grejer.
17) Favoritglass: HägenDazs!
18) Vilken färg har din sovrumstapet? nån brungrå enkel variant. ny från i somras, men försvinner i sommar när sovrummet blir kök och vi får ett nytt sovrum! Då ska jag verka för gul-rött igen för att få in solen, ljuset och passionen i sovrummet och på väggarna!!
19) Hur många gånger kuggade du på teoriprovet? Skulle man gjort det? Nae, skrev gamla, och det var "lätt". 2 fel eller vad jag hade...
20) Vem fick du ditt senaste e-mail ifrån? en kund som skickade texter till sin webbplats.
21) Vilken affär hade du valt att övertrassera ditt kreditkort på? gör inte sånt, skulle må för dåligt av det.
22) Vad gör du oftast när du är uttråkad? Skapar något, eller vegeterar framför TVn, beroende på vilken energinivå jag har.
23) När går du och lägger dig? 23 ringer min sovklocka. Natti-natti.
24) Vem kommer att svara på denna taggning först? Sanna kanske?
25) Vem av dem du skickat denna taggning till kommer inte att svara? vet inte
26) Senaste TV-program? tuttisarna igår... Förhäxad. En serie jag ser av ohejdad vana. Cole är inte med längre och den har verkligen överlevt sej själv... Men något ska man göra på söndagkvällen...
27) Senaste person du gick ut och åt middag med? Magnus när vi firade alla hjärtans och halvårs-kombo (3,5 år då alltså).
28) Vad lyssnar du på just nu? En talgoxe som tjattrar i syrenen utanför.
29) Vilken är din favoritfärg? Grööönt
30) Sjö, hav eller flod? Hav.
31) Hur många tatueringar har du? Inte en enda. Har aldrig kunnat bestämma mej för varken placering eller motiv, så det har inte känts högprioriterat.
32) Klockslaget när du blev färdig med denna lista? 15.32
33) Har du någon gång kört slut på bensinen? Japp. Någon åkte hem med bensinkortet över helgen, men jag var ändå tvungen att chansa och köra runt och märka starar på Revingehed på helgen (fattig student med noll på privatkontot också just då). När måndagen med bensinkortet kom hackade bilen på sista ångorna i backen upp till macken i Sandby, och jag fick gå sista biten med en dunk. Irriterande, men självförvållat.
34) Katter eller hundar? Både ock, och gärna häst, ko, get och åsna också! Varför begränsa sej!

Kom igen Sanna, Linda, AnnaG, Karin och Millan!

Gillar Rhonna....

Rhonnastamps

Gillar verkligen Rhonna Farrers grejer och den glädje hon sprider! I sin blogg berättar hon glatt om sina nya silikonstämplar, och gissa om man vill ha dom!! Slippa doodla själv =OD

Dagens VILL HA!!!

Kaffetest

You Are a Soy Latte
At your best, you are: free spirited, down to earth, and relaxed

At your worst, you are: dogmatic and picky

You drink coffee when: you need a pick me up, and green tea isn't cutting it

Your caffeine addiction level: medium
What Kind of Coffee Are You?

Jag har blivit kaffedrickare på senare år. Fick kasta mej över "otäcka beskhetsgränsen" för ett par år sen, när jag tröttnade på Hallonsodan på släktkalasen. Inte mina släktkalas, utan Magnus. Hur många ÄR dom egentligen som fyller år, JÄMT??? Nåväl, bestämde mej för att bli socialdrickare, och det gick ganska snabbt att tycka om kopp-kaffe också. Har gillat kaffe-smaken länge, i glass och liknande. Så jag dricker väl inte riktigt kaffe enligt många, för jag måste ha mjölk och socker! (och är fjantigt förtjust i Arlas Islatte också, som är mjölk med lite kaffesmak typ...)

Nu tror väl alla att jag blivit beroende - men där fick ni tji! Jag höll på att bli det när Magnus hade semester och det var fin-frukost varje dag. Funderade så vad den konstiga möss-huvudvärken var som jag fick sen när han började jobba. Kom på att det nog var koffeinabstiens, så jag höll ut, och är fortfarande bara socialdrickare. Men jag tycker det är supergott!!!

Det är bara ett problem... Koffein är ett gift, som ni alla vet. Jag är sjukskriven deltid och jobbar med min rehabilitering i huvudet (sån där utbränd kreatör...), och en av sakerna som hjälpt mej väldigt mycket är homeopati. Jag tror inte alls på själva teorierna bakom, men utsåg mej själv till försökskanin, eftersom jag vet att jag behöver energi för att orka. Och energi-teorier är jag helt inne på. Låna energi av andra, ge energi själv, energiers läkande förmåga osv. Det är nog bara det där med spädningen akademikern i mej inte får ihop... Men jag säger som med mitt djurtolkande - jag är kvinna, jag behöver inte förstå HUR det fungerar, bara det fungerar.

Har under vintern inte haft tid att ta hand om mej själv, och hade då upphålll med homeopatican också. Började igen förra helgen, när jag äntligen "var där" igen och kunde ta tag i mitt eget mående. Vad händer? Jag mår PISS fysiskt en dag. Skakig och yr och illamående... Jorå, hade ju glömt att jag inte tål att balja i mej litervis med kaffe-gift när jag börjar med "dropparna" igen. Så jag tackar min lyckliga stjärna att jag inte ÄR koffeinist, och jag kan göra ett aktivt val själv att dricka den där goda latte-koppen, med vetskapen att jag kan bli lite risig efteråt... för gott är det... Slurp.

Annonsutmaning =OD

Annons Biotech
Får härma andra bloggare och köra lite utmaningar. =OD

Som formgivare GILLAR jag reklam. Nåja, inte fjantig blöjreklam och massproducerade tyska städmedelsreklamfilmer då, men roliga, snyggt formgivna osv. Jag gillar f.ö. att CK och SS är full med reklam också, för jag tycker varumärkesreklamen är minst lika inspirerande som det redaktionella materialet i dom tidningarna...

Eftersom jag inspireras mycket av reklam och inredningstidningar och liknande gillar jag verkligen annons- och inspirationsutmaningar. Så jag har scannat och samlat på mej lite annonser till Scrappiz. Men Malena tog på sej utmaningarna när hon tillträde designteamet, och mina annonser är ounyttjade, så då kan jag smyga ut lite roliga annonser här att inspirera er med. Denna kommer från min facktidning för ovanlighetens skull!

På tal om Malena, så påminner denna väldigt mycket om hennes senaste stil med oregelbunden fotoplacering och mycket fria ytor.

DT-alsterna

Lycekåborg

Ni har väl hunnit se mina grejer för Pysselpunkten redan i Nyhetsbrevet, men här är iallafall min DT-LO äntligen! Jag tänkte direkt på Fiffi när jag såg denna serien, så då kändes det naturligt att scrappa LOn efter hennes Linns "skrappis". Jag är inte med på Papprikas utmaningar (hade inte riktigt tid att engagera mej, men följer andras verk med spänning, bl.a. mina duktiga adepter Smulan och Ulrika), men jag såg att den visst var med där också - annars finns den i Fiffis blogg!

Gillar dom ruffiga KarenFoster-bradsen! Här har jag använt både loopisar och lacing brads och svart floss.

Den lilla nyckeln är QK och krympplast. Tackar Linda för idén. Har varit sugen på QK-nyckeln länge, men väntat och väntat. Nu åkte den ner i korgen av sej själv - kände väl att jag hade en plats till den. Och det är min premiär med krympplast också, fast arken har funnits här sen mässan i höstas...

Klokbok

Fixade även till en Klokbok att skriva ner kloka ord, affirmationer och annat i av andra månadspapper från Pysselpunkten. Jag både får och köper grejer till minialbum, och är totalt beroende av att köpa fina anteckningsböcker. Men jag använder dom aldrig... Det blir ett par sidor skrivna på sin höjd, sedan glöms dom bort.

Alla papper är från We R Memory Keepers - ursnygga!!!

Vill tacka alla för gulliga kommentarer!
Angående att länka till min blogg - bara kör!
Jag har själv en avstannad länkavdelning, och länkar till dom jag la in från början, sedan hänvisar jag framför allt till Karins lista! Tänkte jag skulle försöka låta bli att hamna i ett "måste länka till alla jag gillar"-träsk den här gången och vara lite ledig från sånt (har drivit en ikonsajt i 5 år med över 900 länkar som uppdaterades varje månad OCH har laddat Scrappiz med grundlänkar och...). Hoppas ni inte blir ledsna ni som inte är med i min lista. Säg till isåfall lägger jag så klart till er!!

Martina, du skämmer bort mej!!!

RAK-pennor

Här är man sugen på en liten vit penna man hört talas om som ska vara fin. Martina erbjuder sej att skicka upp den, och vad får man?? FEM pennor!! 2 Sakura Soufflé som först ser blaskiga ut när man skriver med dom, men när de torkar till blir de underbart skoltavlekritiga! Sedan fick jag visst 3 ZIG metallic också som var jättesnygga! Känner hur min gamla penno-mani börjar göra sej påmind igen....

Tack gulliga Martina!!! *pöss*

Scrappa DT-saker

Har en altergrej och en halv LO klar. Ni får se när de är klara och ska offentliggöras.
Ska gå och lägga mej nu efter en lååång jobbedag... ovanligt för mej, så vila behövs!
Natti

Vit värld

Vit värld
Spindelrimfrost

Igår när vi vaknade var världen vit. När dimman lagt sej var alla grenar täckte med skäggig rimfrost och jag greppade kameran och for ut. Magnus tyckte jag kunde vänta till efter frukosten, men jag hoppade ut direkt - och tur var det, för solen äter upp rimfrost i ett nafs nu på våren! Efter frukosten var världen brun-svart och vit igen, som den brukar nu...

Mocklopark

Magnus
Sara

Här är vi =OD

Skitkul att göra.... Prova själv!

Capybara

Capybara

Dagens LO. Ännu en gång en handtextad rubrik - det är ganska kul att bara spejsa loss! Helt klart inspirerat av... Ali? Någon som skriver i CK eller SS kör den här stilen på rubriker och text. Sedan fick jag en sneakpeak av Emma idag också som var den här stilen. Visst är jag modig som kör rakt på pappret på frihand?? Ingen blyerts!

Denna är dels till scrapliftutmaningen med hjärtraden, som var med på lift-LOn, men jag varit sugen på länge då jag sett den i flera olika varianter på sistone. Så här blev min variant!
Sedan spinner den lite på månadstemat med journaling, eftersom jag inte bara berättar om det gosiga djuret på Kolmården, utan även återknyter till min barndoms fascination av en viss barnbok med en capybara som hette Capy - en bok som jag i efterhand förstått kan ha haft ganska mycket med mitt val av högskolestudier!

RAK!

RAK!

En dag försenad måste jag bara visa den ursöta RAKen jag fick av Emilia igår. Jag blev så glad, för jag har saknat just sånt här småbling till en PP jag håller på med, så det var en perfekt RAK!
Och kolla det ursnygga kortet!! Så enkelt och så fint! Inuti var en fin hÄngel och en hälsning.
Tack gulliga Emilia!

Oj, jag har glömt kolla posten idag... den är väl dyngsur i detta tövädret!

Nu är dom häääär!

Mars QK

Marsnyheterna är äntligen här (men inte ute på QKs sida än)

Här kan ni kika på nyheterna, bl.a. ett nytt alfabete -Daisy- som jag inte blev så till mej över.

Daisy

Däremot är jag suuugen på Sannas Studio i helgen. Perfekt storlek och sånt....


Jag har inte haft tid att blogga - jag har scrappat!FEM sidor!!

#1 Vi ses...
Här har jag provat nya monsterskrivaren och helt kallt knyckt en kommande Rhonna Farrer-produkt, micklat lite i datorn och printat ut rakt på cardstocken. Man måste ju testa. En enkel LO med mormors och morfars gravsten. Kommer att sitta sist i deras album.

#2 Vänskap - Ungdomsklubbkort
Har legat länge länge utan den lilla lappen uppe till höger. Det är en inscannad kladdlapp med mormors handstil, utriven från kuvertet fotona låg i. Kände att jag ville ha med den här.
Visst är dom söta, ungdomarna? Mormor och morfar längst till vänster på bilderna. Tagna sisådär 1936-37 skulle jag tippa.

#3-4 I gott sällskap
Ordvitsen behöver nog inte förklaras... hoppas jag... =OD. En dubbel-LO med bilder från sommarens Kolmårdenbesök. Visst e hon go, sältjejen på cirklarna och den stående bilden. En riktigt snackig liten tjej, som gillade att spexa lite.

#5 Badkrukans dopp
Om min hopplöst badkrukige sambo. Det ÄR falsk marknadsföring att först bada med mej varje dag i en månad (när vi var nykära den varma sensommaren 2002) och sedan förvandlas till en badkruka som knappt doppar tån i vattnet på hela sommaren! Bilderna är från vår Lanzarote-resa, så jag scrappar vitt och brett som ni märker. Inga temaalbum (förutom mo-mo-albumet då...), årsalbum eller så här inte. Nääää, bara vad jag för tillfället känner för.

Detta är en DT-LO för Pysselpunkten också. Dels är det månadspappren från Arctic Frog, och dels är det lite Karen Foster-produkter, kork och school clips.

På Scrappiz hade jag en liten minitävling i galleriet om denna, så det kan jag ju ha här i bloggen också. Ni som vet behöver ju inte svara, men den första som berättar om det gigantiska felet på LOn (som jag ändrat nu efter inscanningen) kan få en liten scrappig present med posten, om jag har er adress.
Man ser bilden bättre i mitt scrapgalleri.
Distresser

...vill jag inte ha!! Dom är förskräckliga! Usch och urk!
Hallå, näsan, väx inte mer nuuuu!

Distresser

Men jag väntar på refillerna.... Använder aldrig dom två dynorna jag har...

Jag - en knappolog!

Jag kollar sporadiskt på Antikrundan på TV. Ibland kikar jag, ibland missar jag det. Igår hade jag en tom skalle, så det var soffläge som gällde hela kvällen, och jag hamnade framför Antikrundan. 42 minuter in i programmet blev jag kääääär!! (Man kan kolla på webb-TV via länken om man vill se - programmet var från Ljusdal och heter program 7). Dom påade inslaget i programmet med att berätta om knappologi, som enligt antikrundenissen kanske myntats av Strindberg och beskrev meningslöst samlande och katalogiserande av prylar.

Sedan följde ett inslag när de knallat hem till den urfina gumman Ester som samlar på KNAPPAR!! Hon hade cirka 30.000 knappar i sin samling! Och verkade ha stenkoll på varenda knapp! Alla knapparna var fint uppsydda på ark, kategorierade med glasknappar för sej, pärlemor för sej, retroknappar osv. Jag dooog så imponerad jag blev!

Jodå, hon samlade ju på lite andra saker också. Minnen som hon knipslugt sa! Bland samlingarna fanns porslin, pressglass och hattnålar. Och allt verkade exemplariskt uppställt och i ordning - ingen lägga på hög och bråte-samlare där inte!

Kika på inslaget! Själv ska jag öva framför spegeln: "Hej, jag heter Sara. Jag är knappolog".

Knappdille

Min knappsortering efter en lyckad auktionsrunda...

25 frågor

Publicerar dom här i väntan på mer scrappigt att berätta. Har haft kurs idag på Nättrabyskolan som jag kan berätta om, men är lite trött i skallen... Så jag tar det senare. Blivit utmanad av Zarah


1. Ta närmsta bok, och slå upp sidan 18, rad 4 – vad står där?
...om det inte var så att jag fortfarande tävlade. Mitt svar brukar...
Började läsa Självkänsla nu! imorse och var helt fascinerad över hur Mia lyckas klämma in ett helt livs sanningar och facit på all världens problem på ett enda kapitel! LÄS DEN!

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan – vad rör du vid?
Den nya pennmuggen jag infört på skrivbordet här efter att vara trött på att lyfta på tangentbordet och rafsa efter pennor förtvivlat. Magnus svär så klart, som åt alla "nyordningar" jag smyger in för att jag ska må bättre...

3. Vad var det senaste du såg på TV?
Ett program om en tigerunge som brutit båda benen med sin egen kroppstyngd. Han hade haft näringsbrist som liten bebis och hade nu riktigt sköra ben. Gick på RealityTV vid lunch när jag blippade förbi lite uttråkad i väntan på att jag skulle åka iväg. Ikväll är det Medium!! Jippi!

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är.
19,12

5. titta nu på klockan. Vad är klockan egentligen?
19,16! Har sprutat katten ganska nyss, så det gick ju bra att bedöma hur lång tid det var sedan... =OD

6. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Magnus som kollar S.W.A.T. på TV och en snusande kise. Men det är knappt, för det var väldans vad högt den här fläkten låter - rena vindtunneln!

7. När var du senast utomhus, och vad gjorde du?
Kom hem från att ha hållt scrapbookingkurs på Nättrabyskolan, för elever och sen lärare.

8. Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
En vända på Scrappiz och Zarahs blog då där jag fick utmaningen...

9. Vad har du på dig?
Min nya kofta som min mamma varit gullig och stickat till mej! Den är i UP21-garn och ser ut som en sallad! *ASG*, men den är såååå fin, jag älskar det garnet! Varm som attan är den också, så frågan är hur mycket jag kommer att kunna använda den... 37an är det.

UP21

10. Drömde du någonting inatt? I så fall – vad?
Jajemen. Drömde rätt mycket dagsrester, samtal med en vän, saker jag sett på TV och lite nervositetsgrejer inför dagens kurs. Och lite våta drömmar såklart =OD

11. När skrattade du senast?
Vid middagsbordet med min fantastiska man!

12. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

En hylla högt upp i taket fullknökad med olika pärmar (stör mitt ordningssinne enormt med dessa olika pärmar, men det är Magnus domäner, så jag tiger och lider), en jakthörna med Hälgetavla, första älgen-trofé, några gamla pistoler, en hylla över sängen med diverse småbröt på och nån tavla. En spegel gjord av ett gammalt fönster. Gråbruna tapeter.

13. Har du sett något konstigt på sistone?
Inte vad jag kan komma på....

14. Vad tycker du om den här utmaningen?
Jovars, lite många frågor bara...

15. Vilken var den senaste film du såg?
Måste nog svara Quills igen, för jag har inte hunnit med någon långfilm efter den.

16. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

Bilar, hus, något djur (tax står högt på önskelistan), troligen en massa datorprylar och grejs, hemmabio och sånt, eftersom jag är lite teknikfreak, men inte behöver ha dyraste dyraste. Möbler!

17. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Börjar snart vara slut på såna saker... Jag har sjungit Förklädd Gud i Helsingborgs konserthus för Lars-Erik Larsson (han som skrivit körstycket alltså, en rätt känd helsingborgare som höll på med klassiska grejer) ett par månader före hans död, och han var väldigt stolt över vår kör och tyckte vi gjorde det bra! Har varit med på 5-6 olika uppsättningar av stycket under min körkarriär och kan den troligtvis utantill fortfarande... i sömnen... Men det är vackert!!

18. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

Min vikt - det är enklare att vara normalviktig i den här världen. Jag duger som jag är, men det hade varit enklare...

19. Tycker du om att dansa?
Ja, men jag dansar nog hellre än bra. Och kan inte dansa pardans, för jag vill alltid föra, trampar på tårna och är allmänt klumpig. Det går hyfsat om man dansar med en karl som kan dansa, som tar kommandot och för ordentligt. Annars blir det bara kaos... Klämmer gärna lite på Magnus i en mysig tryckare dock...
Gick truppgympa som liten, och tyckte friståendeprogrammet var en höjdpunkt.

20. George Bush?
Orkar inte ens försöka ha en åsikt... Jag väljer mina strider, och han ingår inte...

21. Föreställ dig att ditt förstfödda barn är en flicka… Vad får hon heta?
Jag har lite namn på listan, men det får framtiden utvisa vad hon heter.

22. Om ditt första barn var en pojke, vad skulle han heta?

Vill gärna ha en Samuel som för ett gammalt släktnamn vidare. Har inte funnits en Samuel i släkten sen den senaste dog 1929, så det är dags igen...

23. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Jaaa, jag hoppas jag får bo utomlands i solen om vintrarna sen! Skulle vara hääärligt!

24. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till Pärleporten?
Skulle bli förvånad om jag kom dit... Men man ska aldrig säga aldrig. Tänk om dom har rätt, tänk om han finns?

25. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Sanna, Linda, Millan och AnnaG

Scraplift-LO

Snögång

Har varit sugen på att göra en busig chippis-rubrik ett tag nu när jag börjat samla på mej lite chippisar och alfabeten. Utmaningen att scraplifte en LO på Scraproom gjorde mej ännu mer sugen. Hittade två mysiga vinterbilder på Russin, tagna för exakt ett år sedan igår!! Vi hade samma snöelände då som nu... *suck* Denna har mycket material från Lina och Pysselpunkten, så den kommer nog att hamna i inspirationsgalleriet där också. Chippisar, 7G-tab...
Jag har "lagat" kanterna lite, den ska egentligen vara enfärgad, men det blir en massa skuggor när man scanar en så här bucklig LO.

Inför härmed en ny pärl-trend också" Fram med pärlorna, tjejer!! =OD

Den gröna har fått en grön ask

QKask
Asken 2
Asken 3

Jag har haft en blå protoyp-ask som jag snörde ihop för längesen som förvaring till mina dies. Är ju en bläddrare mer än en pilla ner i plastfickor, så de där pärmarna har inte lockat mej än... Får se när förrådet växer, för jag säger aldrig aldrig...

Drömde inatt att jag gjorde index-flikar till de olika kategorierna av dies, och när jag vaknade var jag sugen på att göra en grön ask efter den blå prototypen. Så det blev dagens första projekt. Av en ren händelse upptäckte jag sen att det var en utmaning med QK-dekorerat med på cybercroppen på Scraproom. Jag hade läst det igår (bara titeln, inte beskrivningen) så det låg väl och gnagde i mitt undermedvetna.

Gjorde först misstaget att smacka på ett fern-löv (ja, otroligt korkat!!) så det fick jag plocka bort igen - dels för att komma med i utmaningen godkänt (med QK-löv och blom-doodad istället) och dels för att det är en sån sak man SER varje gång man ser asken annars om man en gång konstaterat tabben...

Bäääbisar

 

Två bebistjejer har fötts i min omgivning senaste tiden. Dels grannens Emma, som vi hälsar välkommen till Möcklös fruntimmersliga. Jag har namnsdag två av fruntimmersveckans dagar, och Magnus inleder den (med Fredrik då alltså).

Sedan fick Lina sin lilla Linnea igår (det är officiellt nu eftersom hon ligger ute på Webbisarna). Så jag har gjort ett litet kort till henne också. Tjuvkika inte, Lina! Posten får göra sitt först!

Jobbade hårt med Emmakortet att komma med i Gunvors poängjakt på cybercroppen, men tyvärr lyckades jag inte i övrigt få med kortet i någon utmaning, så det sket sej. Charmen är lite bucklig, därför är där en scan-skugga på det.

Nya triosarna!!

Trio Saguaro Trio Saguaro: Palm, Lizard & Saguaro.
Den ljusa ska ersätta mina gamlafavorit Celery. Ser lovande ut!
Trio BurgundyTrio Burgundy:  Mauve, Gypsy Rose & Burgundy
Trio brownTrio Brown: Twig, Bark & Brown
Kanske ersätter denna Chocolate som tydligen skulle utgå enligt rykten på Scrappiz

Nya Chatterbox-packar

Light
Dark

Karin tipsar om Bazzillnyheter, och Bazzillist som jag är måste jag ju visa! Ja, papperna är inte nya, men packarna är nya!! Mina favoritcardstock som jag återkommer till igen och igen och igen...

Här är ännu fler Inspirationpacks (Välj CHA2006) >>

Fick göra nördtextet ju!

I am nerdier than 34% of all people. Are you nerdier? Click here to find out!

Var orolig att jag skulle vara nördigare än så, men Mac-svaret drog väl ner poängen lite *fniss*
Hittade testet hos Millan.

Det är inte roligt att ha sin pysselstuga långt borta i trädgården när det är knädjup pulssnö och snöfall som gör det omöjligt att skotta... Det är ett sånt megaprojekt att ta sej ut helt enkelt... Så här har inte blivit något pysslat på ett par dar. Men till helgen ska jag!!! Cybercrop på Scraproom!!!

Saras Scrapblogg och livet runtikring

Mitt scrappande, renoverande, skrubbande, viktresan och mina tassare. Och sedan 2012 det mesta om mitt barn!

RSS 2.0