Jag är lite överallt!

För er som saknar mina blogginlägg, så är jag ute och flaxar på alla möjliga ställen på webben. Jag har bl.a. fastnat för att twittra, och alla mina tweets dyker även upp hos mej på Facebook, så ni som är mina vänner där kan hålla koll på vad jag sysslar med.

Med min nya iphone, min julklapp till mej själv, uppdaterar jag en Dagens foto-blogg, som bara mina närmsta vet adressen till. Detta för att jag inte ska behöva bekymra mej om PUL och skydd av personer i min vardag för mycket.

Dagens foto i Project365 kan man även följa sporadiskt på Facebook. Jag postar inte alla dagens bilder där, för då skulle ni snabbt tröttna på mina katter, min mat och mitt jobb!

Matbloggen finns också kvar och uppdateras lika sporadiskt, men ibland då och då.

Mitt scrap, det lilla det blir just nu, hamnar för det mesta i Scrappizbloggen, och jag har inte fått någon rutin på att förbereda inlägg om mina LOs här, som kan laddas ut när de publiceras i bloggen. Det är lite för mycket annat som måste fixas. Därför dyker scrappet upp här, men väldigt sporadiskt.

Mina släktforskningsprojekt finns numera oftast på slaktforskning.info, med tillhörande Facebooksida.

Just nu finns inte riktigt tiden att även tänka på att uppdatera här regelbundet. Mikrobloggandet passar mig bättre för tillfället. Vill du ha adressen till mina tweets så du kan följa dom får du höra av dej - ifall du vill slippa att dras in i Facebook-världen.

Jag kommer att finnas kvar här, iallafall ett tag till. Kanske flyttar jag över detta också till en Wordpressblogg så småningom, så den också kan skötas enkelt från soffhörnan i reklampauserna om jag vill, men så länge får ni stå ut med oregelbundenheten och lite styvmoderlig behandling! Skrivsuget kommer säkert tillbaka när man minst anar det! Och scrap blir det när jag har något att visa!

Och just det - det byggs ju fortfarande, så detta kommer jag också att rapportera om såklart! Maken har precis kört igång projekt tvättstuga igen efter den kalla vintern, så det kan ni hålla ögonen efter snart här på bloggen!

Saras Scrapblogg och livet runtikring

Mitt scrappande, renoverande, skrubbande, viktresan och mina tassare. Och sedan 2012 det mesta om mitt barn!

RSS 2.0